RO EN
Coșul este gol

BIG BUILD: Constructie accelerata si voluntariat prin Habitat for Humanity Romania

In octombrie 2018, voluntarii isi aduc impreuna inimile, energia si mainile la BIG BUILD 2018, evenimentul anual de constructie accelerata si voluntariat organizat de Habitat for Humanity Romania. Intre 1 si 5 octombrie, 350 de voluntari romani si internationali vor ridica 10 case in 5 zile la Cumpana, in judetul Constanta.
Pe 1 octombrie 2018, sarbatorim si Ziua Mondiala a Locuirii si tragem un semnal de alarma asupra conditiilor de locuire precara din Romania, care afecteaza jumatate din populatia tarii. In luna aprilie 2018, vom demara procesul de selectie a celor 10 familii din Cumpana pentru care construim la BIG BUILD 2018.
BIG BUILD 2018 va fi precedat de conferinta Housing Forum, un eveniment de advocacy in cadrul caruia reprezentanti ai autoritatilor locale, mediul privat si societatea civila dezbat problemele de locuire cu care se confrunta Romania si incearca sa propuna solutii pentru acestea. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter