RO EN
Coșul este gol

ARAD: Parteneriat pentru realizare proiecte transfrontaliere de 14 milioane de euro

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Iustin Cionca, a semnat doua acorduri de parteneriat in vederea contractarii proiectelor transfrontaliere ale Aradului, in valoare de peste 14 milioane de euro.
Cel mai consistent dintre proiecte are valoarea de aprox. 13 milioane de euro si presupune modernizarea retelei de drumuri judetene transfrontaliere. In cadrul acestui proiect se realizeaza centura orasului Curtici, in lungime de 7,29 km. De asemenea, drumurile judetene care urmeaza sa intre in modernizare prin acest proiect sunt: DJ 709B Curtici-Macea-Sanmartin (8,6 km), DJ 709B Sanmartin-Socodor (11,46 km), DJ792 Socodor-Nadab (4,84 km).
Al doilea proiect este in valoare de aprox. 1 milion de euro. Suma va fi folosita pentru modernizarea sectiei de Cardiologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, respectiv lucrari si aparatura de specialitate.
„Consiliul Judetean Arad face eforturi sa recupereze din fonduri europene sumele de bani pe care Guvernul Romaniei le-a confiscat de la judetul nostru! Proiectele acestea inseamna investitii necesare pentru drumurile judetene (pentru care Guvernul ne-a alocat bani doar pentru 2 kilometri de drum anul acesta!) si pentru Spitalul Judetean din Arad (unde in ultimii patru ani Guvernul nu a mai alocat niciun ban). Felicit echipa care a lucrat pe aceste proiecte! In scurt timp incepem implementarea lor” - a declarat presedintele Consiliului Judetean Arad, Iustin Cionca.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter