RO EN
Coșul este gol

APAREGIO: Studii de fezabilitate pentru finantarea dezvoltarii infrastructurii de apa

Aparegio Gorj SA - Operator Regional pentru sistemele de alimentare cu apa si colectare ape uzate in judetul Gorj, a primit in 19.01.2018 Notificarea de Plata din partea Directiei Generale Programe Europene Infrastructura Mare - Directia Autorizare Proiecte din cadrul MDRAPFE in valoare de 1,45 milioane de lei din care 1,037 mil. lei contributia UE; 0,171 milioane de lei contributia bugetului de stat impreuna cu 0,231 milioane de lei TVA; la care a fost adaugata contributia bugetelor locale si proprie de 0,0122 milioane de lei.
Prin aceasta Notificare s-a confirmat functionarea Programului POIM 2014 - 2020, in judetul Gorj , inceput in semestrul II 2017 si respectarea graficului de plati si de prestare a serviciilor angajate , in aceasta perioada , impreuna cu Asocierea Louis Berger SAS-SC Louis Berger SRL- SC Escalia Craus SA - prestatoare a serviciilor de asistenta tehnica in acest Program Major ; aflat in faza de terminare a studiilor preliminare si de incepere a analizei de optiuni pentru fezabilitatea si obtinerea finantarii masurilor de investitii in 9 (noua) localitati urbane, pentru: Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Gorj.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter