RO EN
Coșul este gol

ANAP transmite lista de verificare pentru contractele de executie de lucrari standard

Avand in vedere recentele modificari operate de Agentia Nationala pentru Achizitii Publice cu privire la modalitatea de validare a documentatiilor de atribuire incarcate in sistem, institutia noastra pune la dispozitia tututor autoritatiilor contractante lista de verificare pentru contractele de executie lucrari standard, utilizata de catre verificatorii ANAP.
Pentru a evita situatiile de respingere a documentatiilor de atribuire, generate de lipsa unor date solicitate conform listei, recomandam reprezentantilor autoritatilor contractante ca atunci cand elaboreaza respectivele documentatii sa aiba in vedere informatiile cuprinse in ultima coloana din lista de verificare. De asemenea, in situatia revenirilor ca urmare a avizului conform conditionat, va adresam rugamintea de a indica exact raspunsurile la intrebarile neparcurse initial in documentatia de atribuire refacuta. Click aici pentru lista de verificare aferenta contractelor de executie lucrari.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter