RO EN
Coșul este gol

ANAF: 10 milioane de euro pentru modernizare birouri vamale Romania-Moldova

Autoritatea de Management a Programului Romania-Moldova din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) si Agentia Nationala de Administratie Fiscala (ANAF) din Romania au semnat contractul de finantare pentru proiectul “Reabilitarea si modernizarea birourilor vamale de frontiera de pe granita Romania - Moldova, respectiv birourile vamale Albita - Leuseni, Sculeni - Sculeni si Giurgiulesti - Giurgiulesti”, in valoare de 10 milioane euro.
In cadrul proiectului vor fi realizate lucrari de reconstructie, reabilitare si dotare a birourilor vamale din zona de granita romano-moldoveana de la Albita-Leuseni, Sculeni-Sculeni, Giurgiulesti-Giurgiulesti. De asemenea, vor fi reabilitate drumurile din zona birourilor vamale si vor fi achizitionate echipamente IT (sisteme de supraveghere) si alte tipuri de echipamente (sisteme de iluminat si semnalizare etc) specifice activitatii vamale.
Liderul proiectului este Agentia Nationala de Administrare Fiscala din Romania, care va implementa acest proiect in parteneriat cu Serviciul Vamal al Republicii Moldova, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Iasi si Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Galati. Bugetul total al proiectului este de 10 milioane de euro, din care fonduri europene 6,4 milioane de euro. Durata proiectului este de 36 de luni.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter