RO EN
Coșul este gol

ABPLUS EVENTS: Centrul Expozitional Moldova Iasi a fost inaugurat de CAMEX

Centrul Expozitional Moldova Iasi a gazduit in perioada 6 – 9 aprilie 2011 Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX si Forumul Regional in Constructii Construct Week. Cele doua evenimente organizate in parteneriat de Consiliul Judetean Iasi, Consiliul Local Iasi si ABplus Events au inaugurat Centrul Expozitional Moldova Iasi si au atras in incinta acestuia un numar total de peste 5.250 de vizitatori. Finalizarea proiectului Centrul Expozitional Moldova Iasi si inaugurarea spatiului expozitional au fost marcate in mod oficial in data de 7 aprilie a.c. printr-o conferinta de presa sustinuta de dl. dr. Constantin Simirad, presedintele Consiliului Judetean Iasi, dl. Romeo Olteanu, viceprimarul Primariei Municipiului Iasi, si directorul general al companiei ABplus Events, Florin Mindirigiu.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter