RO EN
Coșul este gol

ANCPI: Licitatie de 143 milioane lei pentru lucrari de cadastru in 92 comune

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) a initiat o procedura de licitatie deschisa pentru achizitionarea serviciilor de inregistrare sistematica in sistemul integrat de cadastru si carte funciara a imobilelor din 92 de unitati administrativ-teritoriale (UAT), din 26 de judete. Lucrarile de cadastru general sunt gratuite pentru cetateni, finantarea fiind asigurata din fonduri europene, prin Programul Operational Regional 2014 - 2020 (POR).
ANCPI, institutie aflata in subordinea Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA), a publicat, in data de 19 mai 2023, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), anuntul cu numarul CN1055374 - Servicii de inregistrare sistematica in sistemul integrat de cadastru si carte funciara a imobilelor din 92 de UAT-uri, prin Programul Operational Regional - Proiectul major privind „Cresterea gradului de acoperire si incluziune a sistemului de inregistrare a proprietatilor in zonele rurale din Romania”.
Procedura de achizitie publica se desfasoara pe loturi, fiecare comuna reprezentand un lot. Suprafata totala estimata a comunelor aferente celor 92 de loturi este de 330.705 de hectare.
Procedura va fi finalizata cu incheierea unui contract multianual/lot, iar valoarea totala estimata este de 142.914.072,76 de lei (fara TVA).
Anuntul a fost publicat si in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE) cu numarul 2023/S 097-302372. Astfel, la aceasta procedura pot depune oferte toti operatorii economici din tara sau din strainatate care indeplinesc cerintele solicitate de ANCPI. Termenul-limita pentru depunerea ofertelor este 26 iunie 2023.
Proiectul „Cresterea gradului de acoperire si incluziune a sistemului de inregistrare a proprietatilor in zonele rurale din Romania” completeaza obiectivul Programului national de cadastru si carte funciara (PNCCF) prin realizarea lucrarilor de inregistrare sistematica in 660 de UAT-uri situate in zone rurale ale Romaniei, in suprafata de 5.758.314 de hectare. Valoarea totala a proiectului este 312.891.155 de euro, din care 265.957.482 de euro reprezinta fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeana si 46.933.673 de euro - cofinantare de la bugetul de stat.
In prezent, dintre cele 660 de comune care beneficiaza de finantare europeana, in 487 se desfasoara lucrari de inregistrare sistematica a proprietatilor si alte 70 au fost finalizate.
Lista celor 92 de UAT-uri pentru care au fost demarate procedurile de atribuire poate fi accesata aici.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter