RO EN
Coșul este gol

Timpuri Noi Square primeste certificarea Safe Guard pentru masurile de siguranta

Timpuri Noi Square, ansamblul de birouri detinut de Vastint, a obtinut certificarea Safe Guard in urma auditului Bureau Veritas, care atesta siguranta masurilor sanitare implementate in aceasta perioada, sprijinind chiriasii in procesul de revenire la birou, intr-un mediu corespunzator cerintelor actuale.
"Timpuri Noi Square ofera un mediu interior de lucru sanatos si primitor, dispune de toate caracteristicile favorabile contextului reintoarcerii la birou. Detalii tehnice precum aer conditionat sanatos si sistem de ventilatie superior, care ofera 100% aer proaspat, combinate cu inaltimile standard Vastint de 3 metri ale etajelor, echipamente electrice cu economie de energie si iluminare cu LED contribuie impreuna cu masurile de igiena suplimentare implementate la un mediu propice reintoarcerii la birou, asigurand in acelasi timp distantarea sociala. Suntem incantati sa fim pionieri in aceasta actiune cu Bureau Veritas si sa ii asiguram totodata pe chiriasii nostri ca birourile Timpuri Noi Square reprezinta un loc sigur pentru desfasurarea activitatii zilnice", a declarat Antoniu Panait, Managing Director Vastint Romania.
"Eticheta Safe Guard raspunde exigentelor noii normalitati a societatii in care traim, in ceea ce priveste sanatatea, siguranta si igiena. Acest serviciu se inscrie in initiativa noastra globala, Restart your Business with BV, o suita de solutii care asigura reluarea in siguranta a activitatii in toate domeniile de business", a precizat Alexandru Vidu, CEO Bureau Veritas Romania.
Certificarea va acoperi zonele comune, respectiv receptiile si lobby lifturi si va stabili standardele sanitare aplicabile tuturor cladirilor din Timpuri Noi Square, mai precis, o suprafata comerciala de 53.000 mp formata din primele 3 cladiri livrate pana in prezent.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter