RO EN
Coșul este gol

PORR CONSTRUCT: Contract de 20 milioane de euro, in judetul Alba

Companiile Porr Construct, subsidiara locala a grupului austriac Porr, Porr Bau si Entsorga Italia SpA vor primi 86,85 milioane de lei (circa 20 milioane de euro) pentru constructia centrului de management integrat al deseurilor in localitatea Galda de Jos (judetul Alba). Contractul atribuit recent de Consiliul Judetean Alba presupune executia unui depozit pentru stocarea deseurilor cu un volum de aproximativ 543.000 mc, a unei statii de sortare cu o capacitate de 42.000 de tone pe an, respectiv a uneia de tratare mecano-biologica a acestora de minimum 85.000 de tone/an. De asemenea, vor fi realizate lucrari de amenajare a terenului, constructia unor rampe pentru deseuri, realizarea retelelor de canalizare a apelor reziduale, precum si serviciile de proiectare tehnica. Oferta Porr-Entsorga a fost declarata castigatoare din trei documentatii declarate admisibile, fiind cu aproape 20% sub nivelul valoric de 108,2 milioane de lei estimat in anuntul de atribuire.
Lucrarile vor trebui finalizate in termen de 15 luni de la semnarea contractului de executie, finantarea fiind asigurata din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR), precum si de la bugetul de stat si cel local.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter