RO EN
Coșul este gol

ASTALDI ROMANIA: Portofoliu de lucrari in valoare de 223 milioane de euro

Astaldi Romania, subsidiara autohtona a constructorului italian Astaldi, mai are de executat lucrari contractate in valoare de 223,7 milioane de euro, ce au termenul de finalizare stabilit pentru anul 2012, potrivit celui mai recent raport financiar publicat de grup. Astfel, societatea realizeaza proiectul de extindere a Aeroportului International "Henri Coanda" (din Otopeni), contract din care mai are de executat operatiuni in valoare de 90,2 milioane de euro (etapa a treia). Obiectivul este definitivat in proportie de 40%. Totodata, Astaldi a construit 22% din tronsonul de autostrada Medgidia - Constanta (in urma realizarii caruia Astaldi va incasa 65,1 milioane de euro). De asemenea, grupul continua reabilitarea caii ferate Lehliu - Fetesti, care trebuia definitivata inca din luna aprilie 2010. Lucrarile au fost realizate in proportie de 64%, termenul de finalizare fiind amanat pentru anul 2012. Pentru acest contract Astaldi trebuie sa incaseze de la statul roman inca 65,1 milioane de lei. Un alt proiect de anvergura in care a fost implicata compania italiana este reprezentat de constructia stadionului "National Arena", fostul "Lia Manoliu", din Capitala, in parteneriat cu germanii de la Max Bögl. Astaldi are o participatie de 40% in acest joint-venture, valoarea totala a proiectului fiind de 120 milioane de euro.
La nivel de grup, Astaldi a incheiat primele noua luni ale acestui an in mod pozitiv, consemnand o crestere de 4,2% a veniturilor fata de aceeasi perioada din 2009, pana la 1,46 miliarde euro. Portofoliul de contracte insuma, la finele lunii septembrie a.c., 8,7 miliarde euro (din care 57% pe teritoriul Italiei si 43% proiecte internationale). Informatii suplimentare, la www.astaldi.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter