RO EN
Coșul este gol

NOU! A aparut revista Fereastra - editia mai-iunie 2011

Editia mai-iunie a revistei Fereastra cuprinde date si informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale/internationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina. De asemenea, sunt prezentate subiecte cu privire la evolutia societatilor din domeniu, informatii despre producatorii de ferestre si furnizorii de sisteme/materiale specifice, aspecte economice, tehnice si legislative etc. In premiera, revista include informatii cu privire la noile materiale si tehnologii, disponibile pe piata de profil si promovate de cele mai renumite companii din bransa. Totodata, se analizeaza segmentul fabricarii ferestrelor din lemn stratificat si cel specific feroneriei (evidentiind principalele aspecte proprii producatorilor si furnizorilor), respectiv date de actualitate referitoare la prezenta in calitate de expozanti a unor firme la Construct Expo Ambient 2011. In cadrul sectiunii de consultanta, sunt prezentate noutati tehnice, normative si noi oportunitati in ceea ce priveste elementele structurale de tip liniar, realizate din lemn si sticla, sietemele de ancorare a panourilor transparente in cadrul ansamblurilor vitrate, abordarea integrata a conceptului de optimizare energetica, dinamica vanzarilor de ferestre din Turcia, in functie de exigentele legislative specifice si altele. Dezvoltarea sustenabila a afacerilor pe plan international este reflectata pe larg la rubrica de agenda externa.
Analiza pietei de tamplarie din lemn si a celei de feronerie - teme centrale ale publicatiei
Temele centrale ale editiei mai-iunie sunt constituite de analiza pietei fabricantilor de tamplarie din lemn stratificat, precum si de evolutia bransei de feronerie, in cadrul carora sunt prezentate declaratii ale conducerii firmelor: Arcer, Azi, Benati, Bradul Ezustfenyo, CDA 2 Import Export, Color Magic, Conf Binale, Fildas '95, Global Invest, Grup BD, Klebrom, Lemcor, Lemtek, Lomilux, New Star, Perfectview, Pinum Doors & Windows, Porta Elcon, Porta KMI Romania, Sangeosilv, Prelcon, Saucolemn, Tehnolemn, Unilem, Tarcau Forest, Wappal, respectiv opinii ai managerilor societatilor: Roto, Schachermayer, G-U Ferrom Com, Winkhaus, Simonswerk, Siegenia-Aubi, Dorma, Savio, Dr. Hahn, VBH, AGB - Alban Giacomo, Securidev, Bitt-Bau, TS Locks Distribution, ABM Construct, Bilama, Primus Glastech, Stromtech, Dena Asis, Interplast Rom, Termo Sistem Trading, Triton, Zamak Metal etc. Totodata, la sectiunea de companii, pot fi observate noile tendinte ale diverselor segmente ale pietei de tamplarie, in cadrul carora se reflecta un trend tot mai accentuat de recuperare a pierderilor consemnate in perioada recesiunii. Sumarul publicatiei include: * ACTUALITATE: «Consumatorul-rege» constituie noua paradigma a bransei de tamplarie; * MATERIALE SI TEHNOLOGII: Noile produse reflecta potentialul pietei de ferestre; * TAMPLARIE DIN LEMN: Premise optime de dezvoltare a pietei pe termen mediu; * SISTEME DE FERONERIE: Stabilizarea livrarilor – premisa favorabila pentru reluarea cresterii; * COMPANII: Producatorii si furnizorii – fata in fata cu noile provocari ale pietei; Firmele participante la Construct Expo Ambient lanseaza noi produse si servicii; Alumil Rom Industry si-a planificat o investitie de 25 milioane de lei; Alro SA a consemnat o majorare de 36% a veniturilor in trimestrul I; Helopal Romania anunta o evolutie incerta a pietei de finisaje; Oltchim a inregistrat o sporire de 94% a cifrei de afaceri; Reynaers Aluminium a participat in premiera la un studiu stiintific; Novocom Consult aloca fonduri pentru dezvoltare; Somfy Romania si-a inscris activitatea pe un trend ascendent; Prima Panel propune absorbtia de fonduri europene drept o solutie pentru bransa; Potential deosebit al pietei de tamplarie din lemn, remarcat de Leitz; * CONSULTANTA: Elemente structurale de tip liniar, realizate din lemn si sticla; Sisteme de ancorare a panourilor din sticla in cadrul ansamblurilor vitrate; Abordare integrata a conceptului de optimizare energetica; Evaluarea emisiilor VOC – subiect al procesului de standardizare; Managementul eficient reprezinta o cerinta obligatorie; Turcia, o piata ce aplica normele de conformitate ale UE; * AGENDA EXTERNA: Dezvoltare sustenabila a afacerilor pe plan international; * ENGLISH SECTION: «Consumer rules» represents the new joinery branch paradigm. Mai multe detalii despre aceste aspecte, precum si alte subiecte de actualitate se regasesc in paginile revistei Fereastra. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter