RO EN
Coșul este gol

NOU! A aparut publicatia INFO-Ferestre & Usi - editia ianuarie 2011

Aflata la a doua editie (respectiv, numarul 1 aferent lunii decembrie), publicatia online Info-Ferestre & Usi cuprinde cuprinde informatii referitoare la situatia actuala si perspectivele pietei nationale de tamplarie termoizolanta si fatade cortina. De asemenea, sunt prezentate subiecte cu privire la posibila evolutie a societatilor din domeniu (in concordanta cu elementele specifice situatiei economice actuale din Romania), informatii despre producatorii de ferestre si cu privire la furnizorii de sisteme/materiale specifice, analiza pietei nationale de tamplarie si fatade din intervalul 2007-2008 (considerat a fi perioada de varf a vanzarilor), aspecte economice, tehnice si legislative ale domeniului proiectarii peretilor cortina etc. Revista include si informatii cu privire la perspectivele segmentului fabricarii geamului termoizolant, precum si o analiza referitoare la stadiul actualizarii standardelor europene si compatibilitatea ansamblurilor cu intentia de utilizare.
Metodele de executie a tamplariei din PVC, prezentate in revista
In cadrul sectiunii de consultanta, se remarca o cercetare de piata ce releva noile oportunitati specifice industriei europene de ferestre, dupa finalizarea recesiunii. In acest sens, aspectele identificate de specialistii institutului german B+L Marktdaten si datele aferente posibilei expansiuni a livrarilor din Europa de Est pot fi, de altfel, comune si bransei specializate din Romania. Procedeele corecte de executie a tamplariei din PVC sunt prezentate in cadrul publicatiei, reprezentand unul dintre subiectele centrale ale acesteia. De asemenea, anchetele antitrust in cazul unor furnizori de sisteme si materiale pentru tamplarie, derulate de autoritatile europene, constituie o tema de larg interes pentru managerii firmelor specializate. Masurile anticriza aplicate de oficialii corporatiilor multinationale, descrise in cadrul unui articol inclus la rubrica Agenda Externa, reprezinta un exemplu demn de urmat si de directorii societatilor ce activeaza in bransa de ferestre din tara noastra. Sumarul publicatiei include: * ACTUALITATEA INTERNA: Numarul firmelor specializate in productia de tamplarie s-a injumatatit in 2010 * ANALIZA: Numeroase companii autohtone de profil se confrunta cu dificultati financiare; Piata nationala de ferestre si usi a atins nivelul de top al vanzarilor in intervalul 2007-2008; Aspecte economice, tehnice si legislative ale domeniului proiectarii fatadelor cortina; Piata autohtona de tamplarie urmeaza sa se confrunte cu dificultati si in 2011; Producatorii de geam termoizolant se afla in plin proces de restructurare * CONSULTANTA: Actualizarea standardelor europene si compatibilitatea cu intentia de utilizare; Noi provocari pentru fabricantii de ferestre si fatade; Oportunitati pe piata din Europa, dupa finalizarea recesiunii; Executia ansamblurilor de tamplarie termoizolanta din PVC * AGENDA EXTERNA: Oficialii UE deruleaza anchete antitrust in cazul unor furnizori de sisteme si materiale pentru tamplarie; Rezultate financiare ale marilor companii specializate. Mai multe detalii despre aceste aspecte, precum si alte subiecte de actualitate se regasesc in paginile revistei Info-Ferestre & Usi. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter