RO EN
Coșul este gol

Fundatia Deloitte doneaza 100.000 de euro Societatii de boli infectioase

Fundatia Deloitte doneaza 100.000 de euro catre Societatea de boli infectioase si HIV-SIDA, pentru a sprijini eforturile Institutului Matei Bals si ale Institutului National de Sanatate Publica de gestionare a crizei generate de raspandirea COVID-19.
 
"De la declansarea crizei, contribuim, prin expertii nostri conectati la reteaua globala Deloitte, la mai multe initiative ale mediului de afaceri de a formula recomandari de politici publice si bune practici de management pentru atenuarea impactului economic al pandemiei si comunicam activ perspective globale si locale in legatura cu provocari, implicatii si idei de gestionare a acestora. Dupa consultarea tuturor colegilor, am decis ca, prin intermediul Fundatiei Deloitte, sa ne implicam si cu sprijin financiar fata de cei care se afla chiar in prima linie a luptei impotriva COVID-19, respectiv Institutul Matei Bals si Institutul National de Sanatate Publica", a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.
 
Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate.
 
Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din Romania si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii SCA, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesionisti.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter