RO EN
Coșul este gol

ADR Centru se pregateste sa atraga peste 1,3 miliarde euro prin POR 2021-2027

In perioada de programare 2021-2027 Regiunea Centru va gestiona implementarea propriului Program Operational Regional (POR) 2021-2027, prin care va atrage fonduri europene de peste 1,3 miliarde euro. Aceste fonduri vor putea fi accesate de autoritatile administratiei publice locale, dar si intreprinderile, incubatoarele sau acceleratoarele de afaceri, precum si universitatile, clusterele, organizatiile de cercetare-dezvoltare din Regiunea Centru.
Pentru a-si pregati si realiza cat mai eficient sarcinile delegate prin rolul de Autoritate de Management, ADR Centru a semnat contractul de finantare nerambursabila cu titlul "Sprijin pentru ADR Centru in pregatirea POR 2021-2027". Proiectul, cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin POAT 2014-2020, are o valoare eligibila de peste doua milioane de lei si prevede pregatirea POR 2021-2027 si implementarea acestuia, in perioada august 2020 - decembrie 2021.
La finalul proiectului, ADR Centru va avea un Program Operational Regional Regiunea Centru elaborat si transmis catre CE, o evaluare strategica de mediu a POR 2021-2027 (SEA), descrierea de sistem si un pachet de proceduri operationale elaborate si aprobate la nivelul ADR Centru in calitate de AM POR 2021+, precum si un set de instrumente privind elaborarea schemelor de ajutor de stat si de minimis si pentru monitorizarea acestora.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter