RO EN
The cart is empty

Shopping MallDova necesita fonduri de 50 de milioane de euro

Compania Anchor Grup SA (din Bucuresti) a demarat, pe Bulevardul Dacia, din Chisinau, lucrarile pentru realizarea complexului comercial Shopping MallDova. Obiectivul va fi construit in parteneriat cu Leogrant, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Republica Moldova. Planurile de arhitectura au fost intocmite de societatea Boyuta (Ankara) si B-Design (Istanbul). Iluminarea interiorului, exteriorului, precum si a fatadelor centrului comercial a fost proiectata de catre Lighting Design Partnership International (Edinburgh, Marea Britanie) si Pruva Consultancy Services (Bucuresti). Construit pe patru niveluri, cu aproximativ 25.000 de metri patrati suprafata inchiriabila, centrul comercial va avea peste 100 de magazine, un supermarket (parte a unei retele internationale), care se va intinde pe 2.100 de metri patrati, un cinematograf multiplex cu 6 ecrane, o sala de bowling, jocuri electronice interactive si diferite optiuni pentru distractie. "Cu peste 70 de magazine dedicate modei, accesoriilor si serviciilor, combinate cu cinci ancore si un supermarket, Shopping MallDova va deveni prima si - in acelasi timp - cea mai mare destinatie de retail din Chisinau", a declarat Marilena Branzan, director de comunicare al Anchor Grup. De asemenea, Shopping MallDova va beneficia de 800 de locuri de parcare (in exterior si subteran). Lucrarile (ce se vor finaliza in trimestrul al treilea al acestui an) necesita fonduri de 50 milioane de euro.
***
 Anchor Grup detine o experienta vasta in dezvoltarea proiectelor de retail, rezidentiale si de cladiri de birouri. Principalele realizari ale companiei sunt: Bucuresti Mall, Plaza Romania, Anchor Plaza (cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial) si InCity Residences (ansamblu rezidential localizat in centrul Bucurestiului). Informatii suplimentare, la www.anchorplaza.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter