RO EN
The cart is empty

SCHOMBURG ROMANIA: Premise de dublare a cifrei de afaceri

Compania Schomburg Romania, din Ploiesti, este reprezentanta holdingurilor germane Aquafin International GmbH si Schomburg GmbH&Co. KG, specializate in productia de aditivi pentru betoane si mortare. In oferta filialei autohtone se regaseste toata gama de aditivi destinati acestor segmente (ponderea produselor respective fiind de aproximativ 30% din structura vanzarilor totale), precum si hidroizolatii si pardoseli industriale. Mai multe informatii referitoare la evolutia domeniului specific de activitate sunt oferite, in continuare, de directorul general al firmei.
 
Octavian Ivan, directorul general al Schomburg Romania: „Cel mai bine vandut material in acest moment este reprezentat de un plastifiant, iar cele mai multe livrari se fac in zona de sud a tarii. Efectuam atat livrari directe, cat si prin intermediul dealerilor specializati. Anul aceasta avem in vedere, in primul rand, promovarea unei noi game de aditivi, realizata pe baza de policarboxilati. De asemenea, vizam dublarea cifrei de afaceri - asa cum am reusit si in 2010 - intrucat suntem o firma nou-infiintata si activam in domeniu din 2009. Piata pe care ne desfasuram activitatea s-a confruntat cu o involutie accentuata in 2010, iar pentru 2011 exista anumite semnale pozitive de redresare, chiar daca numarul de lucrari industriale este foarte mic, cele civile stagneaza, iar investitiile din infrastructura sunt aproape inexistente”.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter