RO EN
The cart is empty

PWC a asistat ROMCIM in achizitia a trei fabrici ale producatorului Bauelemente

O echipa integrata de consultanti specializati in tranzactii a PwC Romania a acordat servicii de due diligence financiar si fiscal si asistenta in tranzactie producatorului de materiale de constructii ROMCIM, detinut de grupul irlandez CRH, in achizitia a trei fabrici ale companiei Bauelemente, producatoare de prefabricate structurale, situate in judetele Prahova, Ilfov si Sibiu. „Ne bucuram ca am putut fi alaturi de ROMCIM si, implicit de grupul CRH, intr-o tranzactie care contribuie la consolidarea activitatii lor si care demonstreaza angajamentul pe termen lung pentru piata din Romania. Le multumesc pentru increderea acordata echipei noastre de tranzactii formata din consultanti financiari si fiscali care au depus un efort combinat remarcabil”, a declarat Cornelia Bumbacea, Partener Deals PwC Romania.
„Suntem incantati ca am fost implicati intr-o tranzactie importanta alaturi de unul dintre cei mai importanti jucatori din Romania din sectorul de materiale de constructii, contribuind astfel la dezvoltarea unui domeniu cu potential de crestere si dezvoltare”, a declarat Andreea Mitirita, Partener Taxe PwC Romania.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter