RO EN
The cart is empty

PROLEMN: Fabrica de PAL de 50 milioane de euro, la Reghin

Compania Prolemn, din Reghin (judetul Mures) va investi fonduri de 50 milioane de euro pentru constructia unei noi fabrici de PAL (placi aglomerate din lemn) in localitate. Unitatea va avea capacitate de productie de 1.500 mc pe zi si va fi inaugurata in 2011. "Anul trecut, compania noastra a realizat o cifra de afaceri in valoare de circa 37 de milioane de euro, iar pentru 2010 ne propunem o crestere a vanzarilor cu 20%. Rezultatele bune si previziunile optimiste se bazeaza pe faptul ca, in prezent, aproape 90% din produsele realizate sunt destinate exportului. In 2009, am comercializat peste 15 milioane de fete (fronturi) de usi realizate din HDF (fibra presata la densitate mare), destinate executiei de Usi celulare. De asemenea, am livrat catre partenerii nostri circa 120.000 de unitati de Foi presate de usi si Usi celulare cu toc. Cu toate ca situatia economica a fost destul de nefavorabila in ultima perioada - si se pare ca aceasta se va rasfrange si asupra activitatii din 2010 - nu intentionam sa schimbam furnizorii de materii prime si materiale, considerand ca relatiile de afaceri cu acestia au decurs in limitele stabilite", a declarat Mehmet Ilhan, director de vanzari al Prolemn. Unul dintre obiectivele prioritare pe termen scurt / mediu al companiei este reprezentat de mentinerea profitabilitatii la un nivel constant, principala masura adoptata in aceasta directie fiind constituita de stabilizarea costurilor actuale si majorarea semnificativa a productiei.
***
Prolemn Romania este cea mai importanta subsidiara a grupului Kastamonu Entegre, din afara Turciei. Societatea dispune de un centru logistic / industrial cu o suprafata de 40 de hectare, in Reghin. Informatii suplimentare, la www.prolemn.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter