RO EN
The cart is empty

HOLCIM: Recunoastere a eforturilor de combatere a schimbarilor climatice

Holcim Romania a fost acceptata ca partener oficial in campania „Sustainable Energy Europe” initiata de Comisia Europeana. Recunoasterea oferita de forul european vine in urma aprecierii activitatii depuse de companie pentru a crea produse eficiente din punct de vedere ecologic si pentru a scadea emisiile de dioxid de carbon. Holcim Romania s-a inscris in aceasta campanie cu proiectul „Betoane cu cimenturi compozite – o solutie durabila si eficienta energetic de combatere a schimbarilor climatice in industria constructiilor”, in care sunt reflectate eforturile companiei pentru combaterea schimbarilor climatice. Producerea de cimenturi compozite si extinderea aplicatiilor lor in betoane, reprezinta o parte dintre metodele aplicate de firma in vederea reducerii amprentei de carbon a constructiilor si de crestere a eficientei energetice a cladirilor. Parteneri locali in cadrul proiectului sunt Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC) si Universitatea Tehnica Constructii Bucuresti (UTCB).
***
Holcim este unul dintre cei mai importanti furnizori de ciment si agregate (piatra, nisip si pietris), precum si betoane si asfalt, incluzand serviciile aferente. Grupul este prezent in peste 70 de tari, pe toate continentele, si are aproximativ 80.000 de angajati. Holcim (Romania) SA detine in prezent doua fabrici de ciment in Campulung si Alesd, o statie de macinare la Turda, 20 statii ecologice de betoane si 5 statii de agregate. Informatii suplimentare, la www.holcim.ro

 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter