RO EN
The cart is empty

HIT RO: Se estimeaza o crestere cu 4% a veniturilor, in 2010

Compania Hit Ro, din Iasi, cu activitati in domeniul vanzarii si inchirierii de sisteme de cofrare si schele metalice, estimeaza, pentru 2010, o usoara crestere de 4% a cifrei de afaceri fata de anul anterior, ca urmare a impactului pozitiv al planului de redresare economica propus de autoritati. Cu toate acestea, volumele de vanzari din domeniu vor continua sa scada, din cauza diminuarii numarului de comenzi. "Structura cererii de sisteme de cofrare in 2009 a inregistrat modificari importante, beneficiarii solicitand exclusiv produse la preturi reduse, fara a fi interesati in aceeasi masura si de calitatea acestora. Pe fondul situatiei economice nefavorabile, s-a micsorat semnificativ si volumul vanzarilor, pentru 2010 estimandu-se o scadere accentuata a numarului de comenzi. De altfel, situatia este similara si in alte tari europene, cele mai mari probleme inregistrandu-se in Spania si Italia. Consider ca Germania si Marea Britanie reprezinta singurele state ce prezinta conditii mai bune, ca urmare a sustinerii guvernamentale a domeniului. In Romania, am remarcat, de asemenea, un trend ascendent al pietei de inchirieri, ceea ce a compensat intr-o oarecare masura declinul segmentului de vanzari", a declarat Ionel Gavril, director de marketing al companiei.
Principala masura anticriza adoptata de reprezentantii Hit Ro consta in adaptarea accentuata la cerintele clientilor, printre principalii colaboratori ai companiei aflandu-se firmele PAB Romania (din Arad), Cominco (din Bucuresti), Metronom Moldova (din Iasi), Inserv Holding (din Baia Mare) etc. De asemenea, printre prioritatile societatii se afla promovarea de produse noi, ultimul sistem inclus in portofoliu fiind cofrajul pentru sprijinirea malurilor. Informatii suplimentare, la www.hitro.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter