RO EN
The cart is empty

ENERGOUTILAJ SA: Reducere de peste 38% a cifrei de afaceri, in primul trimestru

Compania Energoutilaj SA, din Bucuresti, cu activitati in domeniul inchirierii de utilaje (in special, macarale mobile de mare tonaj), a inregistrat, in primele trei luni din 2010, o cifra de afaceri de 1,8 milioane de lei, in scadere cu 38,9% fata de intervalul similar din 2009, cand nivelul acesteia a fost de peste 2,95 milioane de lei. Rezultatele financiare au fost consemnate, potrivit raportului finaciar trimestrial al companiei, in contextul in care volumul lucrarilor de constructii a scazut cu peste 17% fata de perioada ianuarie-martie 2009. "Un aport pozitiv la veniturile din intervalul analizat a fost datorat sectorului industrial, care a inregistrat o crestere moderata. Cu toate ca volumul activitatii a sporit cantitativ (din punct de vedere al orelor lucrate si al numarului de kilometri parcursi de utilaje) in comparatie cu primele luni din 2009, din cauza tarifelor scazute practicate in piata, cifra de afaceri s-a depreciat cu peste 38%. De asemenea, cresterea volumului de munca a dus la majorarea consumului si - implicit - la mentinerea unui nivel al cheltuielilor de exploatare comparabil celui de anul trecut", se arata intr-un comunicat al companiei.
***
Energoutilaj SA activeaza pe piata autohtona de profil din anul 1949, inchiriind macarale care au capacitati cuprinse intre 16 tone si 140 de tone. Echipamentele sunt destinate realizarii de constructii civile si industriale. Informatii suplimentare, la www.energoutilaj.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter