RO EN
The cart is empty

DEPOZIT-ONLINE.RO tinteste vanzari de 20 milioane de euro

Depozit-Online.ro, cel mai mare retailer online specializat in comercializarea de materiale de constructii, a incheiat anul 2013 cu un rulaj de peste 5 milioane de euro, pentru urmatorii trei ani avand drept obiectiv vanzari de 20 milioane de euro. De la infiintarea firmei, din anul 2009, afacerile au crescut cu 100% anual. "Nu exista domeniu care sa poata oferi o asemenea rata de crestere, insa evolutia se datoreaza inclusiv aplicarii unei strategii diversificate de marketing si vanzari. Este un business complex, care isi poate pastra rata de crestere si in urmatorii ani", a declarat Adrian Popa, managerul Depozit-Online.ro. Pentru a sustine cresterea din acest an, conducerea companiei se afla in negocieri cu mai multe banci pentru realizarea de investitii in vederea sustinerii dezvoltarii afacerii. De asemenea, nu este exclusa identificarea unui partener strategic din industrie sau investitor. "Cresterile anuale nu au trecut neobservate de producatori sau chiar de lanturi de DIY, am avut discutii in acest sens, insa cautam stabilitate, mai ales pentru extindere pe orizontala la nivel national", a precizat Adrian Popa.
Pe portalul companiei sunt disponibile, in prezent, informatii despre preturi, detalii si fise tehnice sau tutoriale despre peste 25.000 de produse. Cele mai importante game de produse sunt: materialele grele (fier, caramida, BCA, ciment, tencuieli), finisajele (adezivi, polistiren, vopsele, gips-carton, profile, vata minerala), instalatiile, acoperisurile, sculele si uneltele. Distributia se realizeaza la nivel national, cele mai multe comenzi provenind din Bucuresti si Ilfov.
Pana in prezent, in dezvoltarea afacerii online s-au investit 1,5 milioane de euro. "Avem un parc auto propriu de 15 camioane si autoutilitare cu care livram marfa, stoc permanent pentru peste 3.500 de repere, de minimum 0,5 milioane de euro, iar consumatorul are la dispozitie un call center de 10 consultanti pentru orice relatie si informatie de care are nevoie", a mai spus Adrian Popa.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter