RO EN
The cart is empty

BALFOUR BEATTY: Crestere a veniturilor, datorita noilor companii preluate

Balfour Beatty, cel mai important antreprenor din Marea Britanie, a publicat, recent, raportul financiar ce contine rezultatele preliminare aferente primelor sase luni ale acestui an. Conform documentului, concernul a obtinut venituri totale de 5,2 miliarde lire sterline, in crestere cu 2,5% fata de aceeasi perioada din 2009. O contributie importanta la realizarea acestor cifre au avut-o afacerile companiei Parsons Brinckerhoff (PB), preluata de grup la finele anului trecut. Firma americana specializata in executia de lucrari de infrastructura a contribuit cu 710 milioane de lire sterline la veniturile holdingului. Daca se exclude impactul achizitiilor, Balfour Beatty a inregistrat o reducere de 12% a cifrei de afaceri din perioada ianuarie - iunie 2010, fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului trecut. Valoarea portofoliului de contracte / comenzi a sporit la 14,6 miliarde lire sterline in primele sase luni ale anului, aflandu-se in crestere usoara fata de nivelul de 14,1 miliarde lire sterline raportat la finele lunii decembrie 2009.
Balfour Beatty desfasoara operatiuni in domeniul constructiilor din Marea Britanie, SUA, sud-estul Asiei si Orientul Mijlociu. In general, perspectivele pentru anul acesta sunt pozitive, Balfour Beatty estimand semnarea unor noi contracte importante pana la finele lui 2010. Informatii suplimentare, la www.balfourbeatty.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter