RO EN
The cart is empty

SAVIO SpA: Feronerie RIBANTA INSIDE - dubla deschidere, cu balamale ascunse

Feroneria din gama Ribanta Inside reprezinta un produs inovator, cu un raport optim calitate/pret. Modelul este proiectat si executat in intregime de compania Savio SpA - din Italia, sistemul de dubla deschidere cu balamale ascunse in falt - in combinatie cu mecanismul interior pentru cremon - adresandu-se clientilor care doresc ferestre personalizate din aluminiu (la care se pot monta diferite modele de manere, in functie de cerintele/optiunile beneficiarilor). Sistemul este testat in conformitate cu normele RAL, pentru o capacitate portanta a foii mobile de 100 Kg si dimensiuni maxime de 1.700 mm x 2.800 mm. Sortimentul poate fi folosit pentru toate profilele de aluminiu cu camera tip “Euro”, fiind recomandat si pentru seriile marca Metra.

Tel: 0748-218.329 | e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  www.savio.it

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter