RO EN
The cart is empty

ROTOX ROM SRL: Masina de sudat cu doua capete, ROTOX SZK 509

Masina de sudat cu doua capete SZK 509 este des­tinata, cu pre­ca­dere, firmelor a caror productie de ferestre ati­pi­ce (cu unghiuri diferite de 90°) are o pondere mare in totalul activitatii. Ambele capete ale masinii pot realiza suduri cu unghiuri, cuprinse intre 30° si 150° (pozitia de 0° fiind posibila, bilateral). Gama de lucru: 300 mm/540 mm - 2.600 mm. SZK 509 este pre­va­zuta cu control electronic al unghiurilor de sudare si cu display digital. Utilajul poate fi livrat in doua variante constructive: cu limitare a cordonului de sudura la 2,0 mm, respectiv cu limitare reglabila, in intervalul 0,2 mm - 2,0 mm. Capul fix poate opera independent, prezentand carac­teristicile unei masini de sudat cu un cap.

Tel/Fax : 021/310.24.90; 021/313.73.30 | e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter