RO EN
The cart is empty

REHAU POLYMER: Profile Geneo pentru cresterea eficientei termoizolarii

Profilele din seria Geneo sunt realizate pe baza unui material inovator (RAU-FIPRO), care asigura un grad ridicat de stabilitate dimensionala, precum si o serie de caracteristici statice care, pana la dezvoltarea acestei metode, nu erau posibil de obtinut decat prin ranforsarea cu armatura din otel. Noul sistem are 6 camere de izolare si o adancime constructiva de 86 mm. Coeficientul de transfer termic este de 0,85W/mpK, calculele indicand o economie a 76% din energia consumata pentru o camera la care sunt instalate ferestre cu un transfer termic de 2,7 W/mpK. Un alt element definitoriu este acela ca seria beneficiaza de garnituri de etansare coextrudate, prin care se asigura o etansare superioara. Finisajul exterior este realizat cu material tip RAU-PVC. Din punct de vedere al izolatiei fonice, o fereastra executata din repere Geneo ofera un indice Rw de 47 dB (pentru geam cu Rw de 50 dB). Protectia antiefractie este incadrata in clasa 3 (pentru modelele cu armatura).

Tel: 021/266.51.76 | Fax: 021/266.51.82 | e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter