RO EN
The cart is empty

SAINT-GOBAIN a depasit pragul de 700 milioane de lei al afacerilor

Afacerile din Romania ale grupului francez Saint-Gobain au crescut cu 5% in 2013 fata de nivelul anului anterior, depasind pragul de 700 milioane de lei, echivalentul a circa 156,7 milioane de euro, in timp ce rezultatele financiare operationale ale filialelor locale s-au imbunatatit considerabil. Previziunile conducerii companiei pentru anul in curs se mentin pozitive, trendul de crestere urmand a fi consemnat si in 2015, cand grupul va aniversa 350 de ani de experienta. In Romania, Saint-Gobain include patru societati (Saint-Gobain Construction Products cu diviziile Isover, PAM, Rigips si Weber; Saint-Gobain Glass Romania cu diviziile Glass si Abrazivi; MTI Impex Brasov si Brodrene Dahl), avand circa 1.100 de angajati si 12 unitati de productie in opt situri industriale localizate in Brasov, Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda si Suceava.
In primele luni din 2014 mai multi oficiali din cadrul conducerii executive a grupului francez au vizitat unitatile de productie ale Saint-Gobain din Romania. Astfel, in luna februarie, principalele unitati locale apartinand Saint-Gobain Glass si Saint-Gobain Construction Products, diviziile Rigips, Isover si Weber au fost gazdele unei delegatii conduse de Jean-Claude Breffort, vicepresedinte responsabil cu dezvoltarea internationala in cadrul grupului. Vizita de lucru din luna martie a fost condusa de Claude Imauven (vicepresedinte al grupului si presedinte al Sectorului de Produse pentru Constructii) si Didier Roux (vicepresedinte al grupului si Director de Cercetare si Dezvoltare al acestuia). "Oficialii Saint-Gobain au apreciat soliditatea, buna pregatire si stabilitatea echipelor noastre, capacitatea de a configura si implementa cele mai bune strategii care sa ne permita o pozitionare optima pe pietele specifice, abilitatea de a implementa la timp si in bugetele planificate proiectele complexe de investitii care au permis grupului sa devina liderul pietei locale a materialelor de constructii, precum si orientarea prioritara catre dezvoltarea de produse noi cu inalta valoare adaugata", se arata intr-un comunicat al Saint-Gobain. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter