RO EN
The cart is empty

ITT LOWARA: Pompe submersibile pentru puturi cu diametre de 10 toli si 12 toli

Modelele Z10 si Z12 au fost special proiectate astfel incat sa asigure o eficienta hidraulica maxi­ma. Folosirea la constructia acestor sorti­men­te a unor materiale speciale asigura anduranta pom­pelor la substante cu factor inalt de coroziune si rezistenta la alti factori agresivi de mediu. Noua serie include o gama diversa de versiuni dimen­sionale, dintre care cea mai mica dintre acestea este Z10150 (cu un flux nominal de 150 mc/ora), iar cea mai mare (Z12420) asigura un flux nominal de 420 mc/ora. Eficacitatea deosebita este reflectata de faptul ca pentru orice punct de lucru din intervalul 120 mc/ora - 460 mc/ora randamentul este mai mare de 80%. Principalele aplicatii ale produsului se refera la: furnizarea de apa din cadrul unor puturi de mare adancime; mentinerea presiunii la un nivel dat; distributia apei in cadrul sistemelor industriale; controlul nivelului lichidelor; drenaj; instalatii de incendiu; irigatii.

Tel.: (+39)0444707111 | Fax: (+39)0444492166 | e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter