RO EN
The cart is empty

GEA GROUP: Diminuare a gradului de indatorare si crestere a profitabilitatii

Concernul GEA Group Aktiengesellschaft, din Germania, specializat in fabricatia si comercializarea de dispozitive de generare a energiei si instalatii de ventilare, a raportat, pentru trimestrul al treilea din 2010, o crestere cu aproximativ 20% a comenzilor, pana la nivelul de 1,15 miliarde euro. Incasarile din perioada analizata au insumat 1,12 miliarde euro (+5,6%), iar profitul s-a majorat cu 6,1%. Reprezentantii holdingului afirma ca reducerile capitalului lucrativ sunt incurajatoare, acest fapt contribuind, intr-o mare masura, la diminuarea datoriilor companiei pana la nivelul de 117 milioane de euro. Comentand modul de evolutie a pietelor pe care GEA este activa, oficialii corporatiei au mai subliniat faptul ca trendul pozitiv consemnat la jumatatea anului 2010 a continuat si in trimestrul al treilea, fapt ce induce o oarecare doza de optimism in ceea ce priveste previziunile pentru intregul an fiscal.
 
***
 
GEA Group AG a realizat, in 2009, o cifra de afaceri de 4,4 miliarde euro. Data fiind orientarea puternica spre activitati de export, managerii companiei se focalizeaza pe dezvoltarea tehnologiilor de proces si productia de componente specifice. Compania are peste 20.000 de angajati si realizeaza peste 70% din incasari prin comercializarea de echipamente destinate industriei energetice si alimentare. Informatii suplimentare, la www.geagroup.com   
   

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter