RO EN
The cart is empty

PMB initiaza licitatia publica pentru reabilitarea a 40 km de retea de termoficare

Primaria Municipiului Bucuresti a lansat licitatia publica pentru reabilitarea a aproximativ 40 de km de retea din sistemul de termoficare al Municipiului Bucuresti. Lucrarea este impartita in 3 loturi si 4 obiective, cu o durata de executie de 12 luni si o valoare totala a investitiei de peste 150 milioane lei.
Primarul General, Nicusor Dan: „Dupa mai multi pasi procedurali inceputi in februarie, lucrarile pentru reabilitarea retelei de termoficare a Capitalei au fost publicate oficial pe site-ul SEAP. E vorba despre 40 de kilometri de retea, cu o valoare totala estimata a lucrarilor de 150 de milioane de lei + TVA, bani din fondurile Primariei, care se adauga altor 13 kilometri pe care i-am inceput in februarie cu Energetica, compania Primariei.
Lucrarile sunt impartite in patru obiective de investitie. Asteptam depunerea ofertelor pana la termenul limita de 7 iunie 2021.
Aceasta licitatie e urmarea discutiei pe care am avut-o in luna februarie cu firmele de constructie din domeniu, in care Primaria Capitalei a explicat prioritatile pe care le are in privinta modernizarii retelelor termice din Bucuresti.
Asa cum am spus, imbunatatirea sistemului de termoficare ramane prioritatea numarul 1 pentru Bucuresti, iar cu aceasta investitie vom ameliora problemele legate de furnizarea caldurii si apei calde”.
Cele trei loturi sunt:
- LOT 1 „ Obiectiv 1, Magistrala I Sud, tronson CM 11`-CP3-CV5/4- 5,958Km”;
- LOT 2 „Obiectiv 3, Magistrala II Sud, tronson CM 43 - CO 2 - 4,477 Km. + Obiectiv 4, Magistrala II-III Grozavesti, tronson C 15/20 - CS 12 - 5, 526 km”;
- LOT 3 „Obiectiv 5, Magistrala Progresu Berceni, tronson CB 4 - CO5 - 3,9 Km”;
Potrivit anuntului de participare, termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 07.06.2021, ora 15:00, oferta castigatoare urmand a fi stabilita pe baza criteriului de atribuire - „cel mai bun raport calitate-pret”.
La inceputul lunii februarie, Primaria Capitalei, prin Compania Municipala Energetica, a demarat lucrarile pentru alti13 km de retea, pe unul din cele mai afectate tronsoane - zona Ferentari, care deserveste cartierele Rahova, Ferentari si Sebastian.
De asemenea, la sfarsitul anului trecut, Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a semnat contractul de finantare pentru reabilitarea a 210 km de retea principala de termoficare cu fonduri europene.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter