RO EN
The cart is empty

METROREX: Proiectarea noilor linii de pe Magistrala 5 va costa 60 milioane de lei

Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de proiectare si asistenta tehnica a Magistralei 5, pe Tronsoanele 1 (Eroilor - Universitate) si 2 (Universitate - Piata Iancului) a fost publicata in cadrul SEAP, valoarea totala a contractului fiind estimata la 60 milioane de lei (fara TVA). Procedurile de adjudecare a serviciilor respective vor fi demarate in ianuarie 2017, durata estimata a contractului fiind de 48 de luni de la data atribuirii pentru etapa de elaborare a documentatiei tehnice (proiectare, aplicatii de finantare, documentatii), respectiv de 60 de luni de la data atribuirii contractului de executie a lucrarilor, pentru partea de asistenta tehnica.
Finantarea serviciilor este asigurata in cadrul obiectivului de investitii pentru extinderea liniei de metrou din Bucuresti pe Magistrala 5, din fonduri BEI si de la bugetul de stat.
Pentru atribuirea contractului se va organiza licitatie deschisa, criteriile de calificare fiind reprezentate de capacitatea ofertantului de exercitare a activitatii profesionale, de situatia economica si financiara a acestuia, de facilitatile de studiu si cercetare de care dispune, de numarul mediu de salariati si personalul de conducere din ultimii trei ani. Atribuirea serviciilor se va realiza pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, organizarea activitatii, calificarea/ experienta personalului avand o pondere de 60%, completata de pretul ofertei (40%).
Tronsonul 1 de pe Magistrala 5, intre Drumul Taberei si Universitate, va avea o lungime de 1,9 km si trei statii, iar Tronsonul 2 (Universitate - Pantelimon) 2,9 km si tot trei opriri.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter