RO EN
The cart is empty

CNAIR cauta constructor pentru un drum de legatura de 200 milioane de lei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR SA) a lansat in licitatie publica lucrarile de proiectare si executie a drumului de legatura dintre Autostrada A1 Arad - Timisoara si DN 69. Tronsonul va avea o lungime de 10 km si doua benzi pe sens, valoarea estimata a proiectului fiind de 199,8 milioane de lei (fara TVA). Finantarea investitiei este asigurata prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020.
Durata de implementare a contractului a fost stabilita la 84 de luni
Lucrarile vor fi atribuite dupa criteriul celui mai bun raport calitate-pret, in care componenta financiara (pretul ofertei) are o pondere de 50%, perioada de garantie acordata de 12%, experienta inginerilor echipei va asigura 24% din punctaj (astfel: managerul de proiect 8%, seful echipei de proiectare 6%, inginerul proiectant de drumuri 5% si inginerul proiectant de poduri 5%), iar metodologia de realizare a contractului si planificarea resurselor tehnice si umane in corelare cu specificul si complexitatea activitatilor va avea o cota de 14% din punctajul maxim.
Pentru participarea la licitatie, constructorii interesati trebuie sa demonstreze, printre altele, ca a realizat o cifra de afaceri de minimum 65 milioane de lei in fiecare din ultimii trei ani fiscali incheiati (2017-2019) si ca a dus la bun sfarsit lucrari de drumuri cu o valoare totala de cel putin 150 de milioane de lei, in ultimii cinci ani.
Pentru atribuirea contractului se organizeaza licitatie deschisa, termenul-limita stabilit pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare fiind stabilit la 2 iunie 2020, ora 15:00.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter