RO EN
The cart is empty

CNAIR actualizeaza costurile documentatiilor unor proiecte de infrastructura

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA a actualizat costurile studiilor de fezabilitate si a altor documentatii aferente demararii proiectelor de constructie a soselei de centura a municipiului Giurgiu si a podului peste Tisa in zona Teplita, din Sighetu Marmatiei.
Modificarile au fost realizate prin acte aditionale.
In cazul proiectului ce prevede elaborarea studiului de fezabilitate, a proiectului tehnic, detaliilor de executie, asistenta tehnica si DTAC pentru centura Giurgiu, valoarea totala actualizata a contractului de finantare este de 2,03 milioane de lei, din care 85% reprezinta contributia UE din Fondul de Coeziune si 15% sunt fonduri de la bugetul de stat.
In ceea ce priveste proiectul de revizuire/ actualizare a studiului de fezabilitate pentru podul peste Tisa, valoarea contractului de finantare ajunge la 1,48 milioane de lei, din care 85% din Fondul de Coeziune si 15% de la bugetul national. De asemenea, se modifica si perioada de implementare a proiectului, la 81 de luni, ce acopera perioada aprilie 2015 - decembrie 2021, la care se adauga, daca este cazul, si perioada de desfasurare a activitatilor proiectului inainte de semnarea Contractului de Finantare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.
Ambele proiecte sunt finantate prin POIM 2014-2020.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter