RO EN
The cart is empty

SOUTH PARK RESIDENCE: A fost obtinuta autorizatia de construire

Ansamblul rezidential South Park, amplasat in comuna Vasilati (judetul Calarasi), a obtinut - recent - autorizatia de construire, lucrarile urmand a fi incepute in luna mai 2010. Obiectivul, desfasurat pe o suprafata construita de 21.700 mp, va fi dezvoltat in trei faze si va include 9 blocuri (P+5E; P+4E; P+3E), 10 vile tip duplex si 15 case individuale (P+1E). Imobilele de locuinte vor totaliza 295 de apartamente (cu arii cuprinse intre 38 mp si 132 mp), iar vilele vor avea patru si cinci camere si suprafete de 166 mp - 220 mp.
Planurile tehnice au fost elaborate de firma I.D. Mimarlik (din Turcia), beneficiar fiind compania Premier Business, din Bucuresti. Deocamdata nu a fost desemnat antreprenorul general al lucrarilor. Sistemul constructiv presupune structura din beton. Tamplaria va fi din PVC/aluminiu, cu geam termoizolant. Finisajele interioare includ parchet, gresie, faianta si vopselel lavabile. De asemenea, complexul va avea in componenta un centru comercial, un supermarket, o gradinita, spatii de agrement si peste 500 de locuri de parcare. Constructia va fi definitivata la sfarsitul anului 2012. Valoarea totala a investitiei este de 25 milioane de euro.
Proiect (cod unic): CL2294 - Date de contact pentru ofertare: Click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter