RO EN
The cart is empty

SFANTA MARIA RESIDENCE: A fost obtinuta autorizatia de construire

Ansamblul rezidential Sfanta Maria, amplasat de pe strada Virgil Madgearu nr. 7 (din Medias, judetul Sibiu), a obtinut autorizatia de construire. Obiectivul va avea in componenta un complex de locuinte (format din 120 de imobile P+6E+E7-retras), cu doua, trei si patru camere (avand arii cuprinse intre 96 mp si 400 mp). De asemenea, complexul va beneficia de un centru de afaceri (P+6E), un spital, o gradinita, un club, o biserica, centre medicale/de ingrijire a persoanelor varstnice si spatii comerciale. Suprafata utila a ansamblului va fi de 12.000 mp.
Proiectul a fost intocmit de firma Project Team Architecture and Design SA (din Bucuresti), antreprenori si beneficiari fiind societatile Armax Gaz SA si Aldona, ambele din Medias. Sistemul constructiv prevede structura pe cadre. Fundatia va fi realizata din piloti si fundatii izolate, iar zidaria - din BCA si caramida. Tamplaria va fi din aluminiu, cu geam termoizolant. Vor fi amenajate 250 de locuri de parcare. Lucrarile de constructie vor fi incepute in luna mai a.c., definitivarea acestora fiind prevazuta intr-un interval de trei ani. Valoarea totala a investitiei este de 45 milioane de euro.
Proiect (cod unic): SB2345 - Date de contact pentru ofertare: Click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter