RO EN
The cart is empty

PMB: Mai multi antreprenori se arata interesati sa construiasca Patinoarul Flamaropol

O echipa tehnica a Directiei de Investitii din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti (PMB) a insotit mai multi antreprenori care s-au aratat interesati de constructia patinoarului Flamaropol. 
"Ma bucur ca exista interes pentru acest proiect pe care sper sa-l incepem cat mai rapid. Imi doresc ca acest interes sa se reflecte si in numarul ofertelor depuse in cadrul licitatiei", a declarat Nicusor Dan, primarul Capitalei. 
Procedura de achizitie pentru serviciile de actualizare si completare a documentatiei si executia lucrarilor ramase de executat pentru finalizarea patinoarului artificial Mihai Flamaropol a fost lansata la jumatatea lunii noiembrie 2023. Proiectul consta in continuarea lucrarilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial si a unui centru multifunctional sportiv si de agrement.
Valoarea estimata a contractului de proiectare si executie este de peste 158 milioane de lei, iar durata maxima de implementare este de 24 de luni, din care 4 pentru obtinerea tuturor avizelor si acordurilor si cel mult 20 de luni pentru perioada de executie a lucrarilor. Termenul-limita pentru depunerea ofertelor de participare la licitatie este stabilit la data de 1 februarie 2024.
 
 
Pentru a participa la licitatie, ofertantii trebuie sa faca dovada ca, in ultimii 5 ani au executat lucrari similare de complexitate comparabila, in baza a cel putin un contract sau a cel mult trei contracte in valoare cumulata de minimum 154,71 milioane de lei (fara TVA).
Complexul Flamaropol va avea o capacitate de 3.170 de locuri si 119 locuri de parcare, fiind alcatuit dintr-o arena sportiva si un centru multifunctional sportiv si de agrement. 
Compania VEGO a oferit servicii de consultanta tehnica pentru demararea proiectului, iar serviciile de proiectare generala sunt asigurate de asocierea Arcadia Engineering - TIU - Webuild (Arcadia Engineering - UTI - Astaldi, in momentul semnarii contractului initial de proiectare si executie).

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter