RO EN
The cart is empty

PETROM CITY: Intarziere cu noua luni a termenului de finalizare

Pe santierul viitorului sediu central al companiei Petrom, ce va fi amplasat in cartierul Straulesti (din sectorul 1 al Capitalei) se lucreaza la structurile de rezistenta ale celor doua cladiri administrative componente (P+5E; P+9E). Antreprenorul general, compania Apline SA, a inceput executia ansamblului Petrom City in aprilie 2008, termenul de finalizare fiind stabilit pentru vara anului 2011 (cu o intarziere de noua luni fata de data initiala).
Complexul, realizat pe un teren cu o arie de 44.000 mp, va include, pe langa cele doua imobile aflate in lucru, alte trei cladiri, respectiv: o statie electrica (cu o suprafata de 1.700 mp), un centru informatic (avand o arie de 6.000 mp) si o parcare etajata cu o suprafata de 23.200 mp. Obiectivele vor avea structuri din elemente prefabricate din beton armat, cu pereti cortina. Planurile de arhitectura au fost elaborate de compania Anin-Jeronim-Fitilidis & Partner GmbH, din Germania. Valoarea investitiei este de 130 milioane de euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter