RO EN
The cart is empty

LACUL MORII RESIDENCE: Se executa structura celui de-al treilea bloc

Lucrarile de constructie la ansamblul Lacul Morii Tower Residence, situat pe Calea Giulesti nr. 337B (sector 6, Bucuresti), se afla in faza de executie a structurii de rezistenta a celui de-al treilea imobil. Obiectivul va include sase blocuri (S+P+7E), totalizand 420 de unitati locative cu una, doua si trei camere (avand suprafete cuprinse intre 43 mp si 106 mp). Planurile tehnice au fost elaborate de firma West Group Architecture, antreprenor fiind societatea Cominco SA, ambele din Bucuresti. Dezvoltator este compania Giulesti Real Estate, din Capitala.
Sistemul constructiv presupune structura mixta, pe cadre si diafragme din beton armat. Zidaria va fi din BCA, placata cu polistiren extrudat. Compartimentarile interioare se vor realiza din caramida si gips-carton. Hidoizolatia si termoizolatia vor fi din membrane bituminoase si polistiren extrudat. Peretii si tavanele vor include placi din gips-carton. Se va utiliza un sistem de incalzire cu distributie prin pardoseala. Tamplaria va fi din PVC, cu geam termoizolant. Finisajele interioare impun utilizarea de: parchet, gresie, faianta si vopsele lavabile. Vor fi amenajate locuri de parcare si spatii de agrement. Lucrarile de constructie au fost incepute la sfarsitul anului 2007, termenul de finalizare a acestora fiind stabilit pentru luna mai a anului 2011.
Proiect (cod unic): B1436 - Date de contact pentru ofertare: Click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter