RO EN
The cart is empty

GIURGIU: Complexul Poiana Soarelui se afla in faza de organizare de santier

Constructia primelor 20 de case (cu suprafete de cate 90 mp) din cadrul ansamblului rezidential Poiana Soarelui (amplasat in comuna Letca Noua - judetul Giurgiu), va fi inceputa in luna martie a anului curent. In prezent are loc organizarea de santier. Pentru realizarea acestor vile se va folosi o tehnologie prin intermediul careia, datorita materialelor folosite, se vor elimina anumite operatiuni (precum executia tencuielilor, a finisajelor etc.).
Termenul pentru definitivarea acestor obiective este stabilit pentru mijlocului anului 2010. Situat pe un teren de 35 de hectare, intregul complex va include 410 unitati locuinte tip vila (S+P+2E si S+P+M) si 8 blocuri (P+4E). Sistemul constructiv prevede fundatie si structura de rezistenta din beton armat. Zidaria se va realiza din caramida, iar acoperisul - cu tigla. Tamplaria va fi din PVC, cu geam termoizolant. Finisajele interioare includ parchet triplu stratificat, gresie, faianta si vopsele lavabile. Clubul de vacanta va beneficia de un parc de distractie (cu o arie de 8 hectare), cuprinzand terenuri de tenis, golf, echitatie etc. Planurile tehnice au fost elaborate de arhitectul Gabriel Adrian Codreanu, antreprenor si dezvoltator fiind compania Casa 2000, din Bucuresti. Termenul pentru finalizarea complexului este stabilit pentru primavara lui 2012, fiind necesare fonduri totale de 70 milioane de euro.
Proiect (cod unic): GR1188 - Date de contact pentru ofertare: Click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter