RO EN
The cart is empty

FESTIVAL MALL: A fost demolata fabrica aflata pe terenul viitorului centru

In prezent, unitatea de productie Simeron (din Sibiu) - aflata pe amplasamentul viitorului centru comercial Festival Mall - a fost demolata. Noul obiectiv (P+2E) va avea o suprafata construita de 40.000 mp si va include peste 140 de magazine, un supermarket, un cinematograf multiplex, restaurante, cafenele si aproximativ 1.400 de locuri de parcare. Planurile tehnice au fost elaborate de firma Bucuresti International Proiect SA, antreprenor fiind societatea ACMS SA, ambele din Capitala. Dezvoltator este compania Primavera Development, din Bucuresti.
Sistemul constructiv presupune structura mixta, realizata din beton armat si otel laminat, iar compartimentarile interioare vor include sisteme din gips-carton. Finisajele interioare presupun utilizarea de materiale ceramice pentru pardoseala, precum si a pietrei naturale. Pentru fatade se vor utiliza placile ceramice. Lucrarile de construire vor fi incepute in luna mai a.c., termenul de finalizare fiind stabilit pentru anul 2012. Valoarea totala a investitiei este de 120 milioane de euro.
Proiect (cod unic): SB2637 - Date de contact pentru ofertare: Click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter