RO EN
The cart is empty

CONSTANTA: Constructia noului stadion Gheorghe Hagi costa peste 80 milioane euro

Compania Nationala de Investitii (CNI) a lansat licitatie publica pentru atribuirea lucrarilor de proiectare, executie si asistenta tehnica necesara constructiei noului stadion Gheorghe Hagi, din Constanta. Valoarea estimata a contractului este de 331 milioane de lei (fara TVA), respectiv de 393,87 milioane de lei (inclusiv TVA) - echivalentul a circa 80 de milioane de euro.
Stadionul va avea o suprafata desfasurata de 64.000 mp si o capacitate de 18.100 locuri. Obiectivul va mai include un teren de antrenament pentru fotbal si atletism (pista cu 6 culoare), cu o tribuna cu 1.000 de locuri, o cladire de vestiare pentru antrenament, amenajari exterioare - cai de acces, promenada, alei, drumuri si platforme, retele de utilitati; imprejmuire, amenajari peisagistice.
Companiile interesate de contractarea acestor lucrari pot transmite oferte financiare pana la data de 30 martie 2023, ora 15:00. Castigatoare va fi selectata oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere al pretului (60%), dar si pe baza experientei echipei de proiect (20%) si a capacitatii de organizare (20%). Durata de implementare a contractului este de 88 de luni de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter