RO EN
The cart is empty

BUCURESTI: Investitie de 6 milioane de euro, in extinderea Therme

Conducerea grupului austriac A-Heat, ce detine in Romania complexul de welleness si relaxare Therme Bucuresti, a anuntat ca va investi 6 milioane de euro in extinderea centrului acvatic. Lucrarile de interventie sunt planificate a incepe in luna mai 2016, cu sase luni inaintea termenului prevazut initial pentru extindere, dupa ce, in primele doua luni de functionare, Therme Bucuresti a fost vizitat de aproape 200.000 de persoane. Extinderea va fi realizata in zona Galaxy, areal destinat familiilor. "Cu o investitie suplimentara de aproximativ 6 milioane de euro, pana la mijocul verii, zona Galaxy va fi extinsa cu o piscina exterioara cu poolbar, un restaurant cu o capacitate de 500 de locuri, o zona aditionala de relaxare cu 450 de sezlonguri si un nou tobogan spectaculos, Sky River. Dupa primele sase luni vom fi in masura sa anuntam si alte planuri de dezvoltare", a declarat Christian Weiser, CEO al grupului A-Heat.
Therme Bucuresti a fost deschis la jumatatea lunii ianuarie 2016, fiind construit in urma unei investitii totale de circa 50 milioane de euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter