RO EN
The cart is empty

BUCURESTI: In martie va incepe constructia ansamblului Avantia 1 Decembrie

Lucrarile de constructie la imobilul Avantia 1 Decembrie, amplasat la intersectia strazii Liviu Rebreanu cu Bulevardul 1 Decembrie 1918 (sectorul 3), vor fi incepute in luna martie a anului curent. Cladirea (S+P+Mz+11E), care beneficiaza de o suprafata desfasurata de 11.500 mp, va include 110 apartamente cu una pana la patru camere. La parter si mezanin se vor amenaja 1.000 mp de spatii comerciale.
Planurile tehnice au fost elaborate de firma Head Made Architecture Studio, beneficiar fiind compania Avantia Real Estate, ambele din Bucuresti. Contractor general este grupul Peyber, din Spania. Tamplaria exterioara va fi din aluminiu sau PVC, cu geam termoizolant. Finisajele interioare ale locuintelor vor fi realizate cu parchet laminat, gresie, faianta, vopsele lavabile si mate. Pentru definitivare (preconizata in anul 2012) sunt necesare fonduri de 12 milioane de euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter