RO EN
The cart is empty

ATRIUM CENTER: Lucrarile vor fi incepute in luna mai 2010

A fost obtinuta autorizatia pentru realizarea centrului comercial Atrium, care va fi situat la intersectia Bulevardului Henri Coanda cu strada Corvinilor, din Satu Mare. Obiectivul (P+2E), cu o suprafata inchiriabila de 28.000 mp, amplasat pe un teren de 2,6 hectare, va avea in componenta 135 de spatii comerciale, un hotel cu 100 de camere, un hypermarket, un cinematograf multiplex, un centru de fitness, cafenele, restaurante si zone pentru divertisment. Planurile tehnice au fost intocmite de compania Casiopea Group Kft (din Ungaria), in colaborare cu firma Arhimar, din Cluj Napoca.
Beneficiar este societatea Atrium Centers, din Bucuresti. Deocamdata, nu a fost stabilit antreprenorul. Centrul comercial va beneficia de 800 de locuri de parcare. Lucrarile de constructie vor fi incepute in luna mai a.c., definitivarea acestora fiind programata pentru sfarsitul anului 2011. Valoarea totala a investitiei este de 61 milioane de euro.
Proiect (cod unic): SM2388 - Date de contact pentru ofertare: Click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter