RO EN
The cart is empty

AEDIFICIA CARPATI: 12 milioane de euro pentru consolidarea Palatului Patriarhiei

Compania de constructii Aedificia Carpati a castigat licitatia de atribuire a unui contract in valoare de 54,64 milioane de lei (circa 12 milioane de euro) pentru consolidarea cladirii Palatului Patriarhiei, din Bucuresti. Potrivit anuntului de atribuire, firma va executa lucrari de restaurare, consolidare si protectie a monumentului. Din cele 13 oferte primite de autoritatea contractanta (Patriarhia Romana), numai doua au indeplinit criteriile stabilite prin caietul de sarcini. Conform intelegerii, 12% din valoarea proiectului poate fi subcontractata pentru lucrari la instalatii interioare, incalzire, ventilare, pentru montarea echipamentelor de distributie a energiei termice, sistemelor de securitate, aparatelor TVCI, montarea pilotilor forati etc.
Fondurile necesare realizarii investitiei au fost obtinute prin Programul Operational Regional 2007-2013. Licitatia pentru realizarea proiectului a fost lansata inca de la inceputul anului trecut, initial fiind declarata castigatoare asocierea formata din firmele General Construct, AMV Grup Construct, Loial Impex si Restaco. Procedura a fost anulata in luna septembrie 2013 in urma unei contestatii depuse de Aedificia Carpati si admise de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) si reluata la inceputul anului in curs.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter