RO EN
The cart is empty

Clusterul Pro-nZEB deschide la Iasi prima sucursala din zona Moldovei

Unul dintre cei mai importanti actori de pe piata cladirilor performante energetic din Romania va fi prezent la Iasi, prin deschiderea sucursalei din zona Moldovei. Evenimentul va fi gazduit de catre agentia AGEO EVENTS (incepand cu ora 10.00, Bd. Chimiei Nr. 12).
Invitatii vor afla detalii despre initiativele clusterului Pro-nZEB de implicare si sprijinire a actorilor relevanti din piata pentru tranzitia catre nZEB in contextul obligativitatii constructiei de cladiri noi de a respecta criteriile nZEB. „Vom discuta impreuna despre provocari, dar si despre oportunitati si exemple de buna practica si despre cum sa fim pregatiti pentru aplicarea in practica a standardului nZEB”, au declarat reprezentantii Clusterului Pro-nZEB.
La eveniment vor fi prezenti si reprezentanti ai companiilor de constructii, ai autoritatile publice, ai organizatiilor de cercetare-dezvoltare-inovare, ai unitatilor de invatamant tehnic si centrelor de formare profesionala, ai producatorilor de materiale de constructii si ai altor organizatii relevante interesate in dezvoltarea pietei renovarii energetice a cladirilor in directia nZEB.
„Ne-am bucura sa va avem alaturi de noi la acest eveniment important pentru Clusterul Pro-nZEB si pentru toate partile interesate care doresc sa contribuie la construirea instrumentelor necesare pentru deblocarea si pregatirea pietei pentru implementarea conceptului nZEB”, a conchis Horia Petran, presedintele clusterului Pro-nZEB.
Incepand cu 1 ianuarie 2021, toate cladirile pentru care sunt autorizate lucrarile de construire trebuie sa indeplineasca cerintele de performanta nZEB.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter