RO EN
The cart is empty

ROMTHERM: IDM Dinamic vizeaza majorarea cifrei de afaceri

Compania IDM Dinamic, din Buzau a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 11,1 milioane de lei, pentru anul in curs fiind previzionata o majorare cu 7% a acesteia. La Romtherm 2010, societatea prezinta o gama diversa de produse, dintre care pot fi amintite: convectoare cu acumulare de caldura Technotherm, centrale cu functionare pe baza de material lemnos, pompe submersibile si hidrofoare Grundfos, boilere si aeroterme electrice etc.
“In 2009 segmentul specific de piata s-a majorat cu 30% fata de anul 2008, iar pentru 2010 ne asteptam la cresteri cuprinse intre 10% si 15%, tinand, totusi, cont de criza financiara prin care trece Romania”, au declarat reprezentantii companiei.
Strategia pentru dezvoltare a firmei in perioada urmatoarea prevede eficientizarea resurselor, atragerea de noi clienti si promovarea unor noi produse pe piata autohtona.
Societatea, infiintata in 1995, comercializeaza materiale de instalatii termice, tehnico-sanitare, de apa si gaze, echipamente pentru piscine, aparataj electric si industrial de joasa si medie tensiune, echipamente pneumatice, scule si aparate de masura.
In cadrul Complexului Romexpo, societatea expune in Pavilionul 16-17, standul 38. Informatii suplimentare, la www.idmdinamic.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter