RO EN
The cart is empty

BAB 2010: Zeppelin 24 va avea loc pe 23 septembrie, la TNB

Editia numarul 24 a Zeppelinului intitulat "Oamenii se intalnesc in arhitectura" va avea loc pe data de 23 septembrie, incepand cu ora 18.30, la galeria ¾, de la etajul al III-lea (MNAC), in cladirea Teatrului National Bucuresti. Evenimentul, organizat in cadrul Bienalei de Arhitectura Bucuresti (BAB 2010), are o tema similara celei de-a XII-a editii a Bienalei Internationale de la Venetia, aflata sub egida curatorului expozitiei - arhitecta Kazuyo Sejima, una dintre cele mai importante personalitati ale arhitecturii contemporane. In cadrul intalnirii vor fi prezentate amanuntit proiectele participante, printe invitati aflandu-se autorii pavilioanelor romanesti de arhitectura de la Venetia.
Lucrarile celei de-a noua editii a BAB 2010 se desfasoara in perioada 16 septembrie - 21 noiembrie 2010, in diferite amplasamente din Capitala. Printre evenimente se afla Expozitia Concurs de Arhitectura Romaneasca (1 - 26 octombrie), Balkanology (15 octombrie - 15 noiembrie), Gala de Premiere BAB (11 octombrie), Magic Blocks 2010 - In spatele cortinei de beton (14 octombrie - 15 noiembrie) si o serie de conferinte profesionale, pe data de 8 octombrie. Informatii suplimentare, la www.bab.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter