RO EN
The cart is empty

ZALAU: Modernizarea si extinderea retelei de drumuri forestiere, in linie dreapta

Primarul municipiului Zalau, Ionel Ciunt, a semnat joi, 12 octombrie, cu Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, contractul de finantare privind “Modernizarea si extinderea retelei de drumuri forestiere din municipiul Zalau”. Valoarea finantarii este de 6.808.427,37 lei, echivalent a 1.499.984 euro, bani alocati prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020, program finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala, Schema de Ajutor de Stat 4.3 - Infrastructura de acces silvica, pentru reabilitarea a 13,47 km de drum forestier si amenajarea a 1,95 km de drum forestier nou in Zalau.
“Pe langa finantarile privind cresterea eficientei energetice la 11 blocuri de locuinte din municipiu, in valoare de peste 5 milioane de euro, inca o suma importanta de 1.499.984 euro din banii europeni ajunge in Zalau. Suntem preocupati de absorbtia fondurilor europene pentru realizarea proiectelor de dezvoltare a municipiului, astfel incat un numar insemnat de investitii sa beneficieze de finantare europeana” a declarat Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalau.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter