RO EN
The cart is empty

SYMMETRICA: Crestere cu 8% a cifrei de afaceri in 2014

Symmetrica, liderul pietei locale de pavele si borduri vibropresate si cel mai mare producator autohton, a raportat un avans cu circa 8% a cifrei de afaceri in 2014 comparativ cu anul anterior, ajungand astfel la un business de pana la 74 de milioane de lei (16,5 milioane de euro). Majorarea business-ului in 2014 a fost determinata, cu precadere, de orientarea catre segmentul proiectelor private - comerciale si industriale - , dar si catre segmentul rezidential. De asemenea, un impact pozitiv in cifra de afaceri a companiei l-a avut si extinderea numarului de echipe de montatori.
„Cu toate ca in prima parte a anului trecut am observat o lipsa a finantarilor si a investitiilor publice, strategia adoptata in 2014 s-a dovedit una castigatoare si a determinat un avans al cifrei de afaceri cu 8%, la aproximativ 74 de milioane de lei (16,5 milioane de euro), fata de peste 68 de milioane de lei (15,4 milioane de euro) in 2013”, a declarat Sebastian Bobu, Director Executiv al Symmetrica.
In ceea ce priveste volumul de produse livrate, Symmetrica a raportat anul trecut un avans de circa 5% comparativ cu 2013, ajungand la 2,5 milioane de metri. In 2014 compania a avut o capacitate de productie de 11.500 m de produse pe zi, cea mai mare de pe piata romaneasca. Mai mult, acoperirea geografica mare de care dispune compania a oferit posibilitatea livrarii rapide, la preturi competitive, atat in Moldova, Muntenia, Dobrogea, cat si in Transilvania, Symmetrica acoperind astfel peste 80% din teritoriul tarii.
 
Pentru comunicatul in format complet click aici
 
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter